Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

KFF nära dubbelvärvning: "Konkreta förhandlingar med två alternativ"

Kalmar FF är inne i en tung period i allsvenskan och laget ligger på 13:e plats i tabellen. Laget har speciellt haft problem med målskyttet och på 16 matcher har laget bara mäktat med elva mål framåt.

Därför har klubben också velat värva in anfallare till truppen – och nu ska man vara nära två värvningar på just anfallssidan.

–  Ja, och vi har varit nära med några spelare som vi tappat på vägen för att vi först inte har blivit av med spelare. Jag har konkreta förhandlingar med två alternativ som vi vill ha in. Sedan får vi se om vi får in dem samtidigt som några lämnar oss. Men vi kommer att hamna i ett vägskäl där vi måste satsa i alla fall. Där vi inte kan vänta, säger Kalmars sportchef Jesper Norberg till Barometern.

ANNONS

Norberg poängterar också att Kalmars ekonomi inte är den bästa och att man därför fått tydliga direktiv från styrelsen i klubben.

– De har sagt till oss att vi ska göra oss av med spelare först. Det är ett delikat problem för det handlar om en anställningstrygghet och har du ett kontrakt så har vi inte rätt att slänga ut någon. Spelaren måste vilja själv och en klubb som vill att de ska komma dit. Det är ett uttalat mål från styrelsen och det har vi att förhålla oss till, säger han.

Publicerad 2019-07-24 kl 23:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto