Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter Jordan Larsson-uppgifterna: Spartak uppges nära Schürrle-värvning

Sillybloggen

IFK Norrköping har tidigare bekräftat att Jordan Larsson är på väg att säljas, och det gjorde även att han missade klubbens senaste match i Europa League-kvalet.

Enligt ryska Sport-Express är det Spartak Moskva som är nära att värva svensken för en summa kring 42 miljoner kronor. Nu kommer uppgifter om att Spartak är på väg att plocka in ytterligare (?) en anfallare.

Det är tyska Bild som skriver att André Schürrle är nära att lämna Borussia Dortmund för den ryska huvudstadsklubben. Enligt tidningen är parterna nära att komma överens, men några få detaljer återstår. Bild uppger att Dortmund är redo att släppa Schürrle för sju-åtta miljoner euro, ungefär 70-80 miljoner kronor, vilket uppges vara under hans marknadsvärde.

Schürrle tillbringade förra säsongen på lån till Premier League och Fulham, som slutade näst sist. Schürrle gjorde sex mål på 24 matcher i Premier League.

Annons
Publicerad 2019-07-27 22:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto