Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Krafth aktuell för Newcastle

Sillybloggen

Emil Krafth köptes tidigare i sommar loss av Amiens, som han var på lån hos förra säsongen, från Bologna. Högerbacken har dock varit tydlig med att han är inställd på att flytta vidare från Frankrike redan i sommar.

– Jag vill hitta på något nytt, det sade jag också när de lånade in mig – att jag förmodligen skulle göra ett år där och sedan dra vidare. Vi får se vad som händer framåt, sade Krafth till Fotbollskanalen under den senaste landslagssamlingen i juni.

Nu skriver The Sun att Newcastle United är intresserat av att värva landslagsbacken. Enligt tidningen hoppas “The Magpies” värva Krafth för en miljon pund, runt tolv miljoner kronor, men Amiens fick betala nästan det dubbla när de köpte loss honom från Bologna.

Krafth har tidigare menat att Amiens köpte loss honom från Bologna i hopp om att göra en vinst på honom vid en vidareförsäljning.

Annons

– Ja, så är det lite. Det är det som har varit tanken hela tiden. När jag skrev på sade de att jag skulle vara där ett år, och att om jag skulle göra det bra skulle de förmodligen köpa loss mig och sälja mig direkt. Det är för att de ska få lite pengar. Jag hoppas att vi kan hitta en bra lösning, sade Krath i juni.

Vidare skriver The Sun att Newcastle även vill värva Nice-anfallaren Allan Saint-Maximin, men att han kan bli för dyr då Newcastle redan fått ett bud på 14 miljoner pund nobbat.

Senare på söndagen publicerade också franska L’Equipe en artikel där de bekräftade The Suns uppgifter. Enligt den franska tidningen ska dock inget konkret bud på Krafth finnas och dessutom ska ytterligare en Premier League-klubb, en turkisk och en rysk klubb vara med i jakten på den svenska ytterbacken.

Annons

Newcastle slutade på 13:e plats i Premier League förra säsongen. Till den kommande säsongen han tränare Rafael Benitez lämnat och ersatts av Steve Bruce.

Publicerad 2019-07-28 08:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto