POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Djurgårdens besked efter tidigare AFC-mittfältarens provspel: "Kommer ha en dialog"

Djurgården har under de senaste veckorna haft tre provspelare hos sig: zambierna Martin Njobvu och Saith Sakala samt den tidigare AFC-spelaren André Österholm. Sakala och Njobvu går inte klubben vidare med för tillfället.

– Det var två helt olika situationer. Saith Sakala hade kontrakt med en klubb i Saudiarabien och var här på prov. Vi har valt att inte gå vidare med Saith. Martin är under 18 år och var aldrig aktuell i det här transferfönstret ändå. Utan vi tog in honom mest för att titta på och nu är han tillbaka i Zambia, säger sportchefen Bosse Andersson till FotbollSthlm.

Läget är dock ett annat för André Österholm, 23, som senast representerade spanska Coruxo.

– Han har varit med oss i två veckor nu och har gjort ett bra intryck. Det är den här veckan. Vi är lediga i dag så vi kommer att ha en dialog inom de närmsta dagarna, säger Andersson till FotbollSthlm.

Publicerad 2019-08-02 kl 20:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå