POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Ajax-talangen: "Real Madrid har varit i kontakt med Ajax"

Ajaxs nederländske mittfältare Donny van de Beek var under förra säsongen en tongivande spelare när den nederländska storklubben vann Eredivisie och gick till semifinal i Champions League. I sommar har han kopplats ihop med både Milan och Real Madrid – och under senaste veckorna har allt fler rapporter talat för att mittfältarens framtid ser ut att vara i den spanska giganten.

Van de Beek har även sedan tidigare bekräftat att Real Madrid är intresserat av honom, samtidigt som spanska tidningen Marca uppgett att spelaren och “Marängerna” är överens om en gemensam framtid, men att klubbarna också behöver komma överens om en övergång innan en affär är i hamn.

Nu meddelar van de Beek att klubbarna har haft kontakt om en övergång.

– De har varit i kontakt med Ajax. Det finns intresse, men jag kan inte säga mer än det. Min agent har utan tvekan pratat med människor. Det är vad det är. Vi pratar om fotboll, säger van de Beek till Fox Sports och menar samtidigt att det också vore ett bra alternativ för honom att stanna i Ajax:

– Det är båda väldigt bra alternativ.

Mittfältaren blev förra säsongen noterad för 17 mål och 13 assist på 57 matcher i alla turneringar och hans avtal med Ajax sträcker sig fram till sommaren 2022.

 

Publicerad 2019-08-03 kl 23:00

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå