POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Bojan Krkic överens med MLS-klubb

Tidigare spanske landslagsmannen Bojan Krkic, 28, kom för ett antal år sedan fram som en supertalang i Barcelona, men lyckades sedan inte leva upp till förväntningarna på den högsta nivån i europeisk fotboll och blev under förra säsongen endast noterad för ett mål på 21 matcher med Stoke City i Championship.

Nu uppger Mundo Deportivo att anfallaren är överens med MLS-klubben Montreal Impact om ett kontrakt över två år. Montreal är just nu placerat på sjätteplats i den östra divisionen i den amerikanska ligan.

Krkic har genom åren tillhört ett antal olika klubbar sedan han kom fram i Barcelona, däribland Roma, Milan, Ajax och Mainz.

Publicerad 2019-08-03 kl 23:16

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå