POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Franska storklubbar på jakt efter spanjor - Milan redo att sälja

Milan-stjärnan Suso kan i sommar vara aktuell för ett klubbyte i Europa. Suso, 25, anslöt i januari 2015 från Liverpool och har under senaste säsongerna varit en tongivande spelare i laget med bland annat sju mål och nio assist på 35 ligamatcher förra säsongen. Men nu kan spanjoren lite oväntat lämna klubben.

Enligt italienska tidningen Gazzetta dello Sport är inte Suso övertygad om sitt långsiktiga värde för Milano-klubben och överväger därmed en flytt. Samtidigt ska också Milan vara redo att sälja spelaren för 35 miljoner euro, drygt 375 miljoner kronor. Klubbar som ska vara intresserade av ett köp är franska Ligue 1-lagen Lyon och Monaco.

Publicerad 2019-08-03 kl 19:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå