POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Gattuso uppges ha nobbat Ligue 1-klubb

Milan-ikonen Gennaro Gattuso ledde under förra säsongen, som huvudtränare, Milan till en femteplats i Serie A, men fick gå efter säsongens slut. Nu rapporterar franska tidningen L’Equipe att franska Ligue 1-klubben Nantes ska ha erbjudit Gattuso ett tvåårigt avtal, men att italienaren ska ha nobbat det.

Nantes gick tidigare i år skilda vägar med tränaren Vahid Halilhodzic och ska nu vara på jakt efter en ny huvudtränare. Enligt uppgifterna är klubben ute efter en tränare, precis som när Claudio Ranieri tog över kluben, som är ett stort namn i Europa.

Nantes slutade förra säsongen på tolfteplats i Ligue 1.

Publicerad 2019-08-04 kl 21:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå