Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Krafth kommer att skriva på för Premier League-klubb

Sillybloggen

Landslagsbacken Emil Krafth har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt från franska klubben Amiens till engelska klubben Newcastle för spel i Premier League. Högerbacken var under förra säsongen utlånad från Bologna till Amiens, men flyttade tidigare i sommar permanent till Ligue 1-klubben. Nu ser han dock ut att säljas direkt.

Franska tidningen Le Courrier picard uppger att Krafth kommer att skriva på för Premier League-klubben. Enligt tidningen nobbade Amiens ett första bud från Newcastle på 1,5 miljoner euro, drygt 16 miljoner kronor, men nu ska framsteg ha skett i förhandlingarna till den graden att svensken kommer att lämna klubben.

Enligt tidningen har Amiens nu i stället siktet inställt på att värva en ny högerback som ersättare till den svenske landslagsbacken.

Krafth gjorde förra säsongen 35 matcher i den franska högstaligan. Newcastle slutade i fjol på 13:e-plats i ligatabellen och inleder nästa helg ligaspelet mot Arsenal.

Annons
Publicerad 2019-08-04 20:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto