POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Sky: Championship-klubb i samtal om Arsenal-back

Carl Jenkinson, 27, har tillhört Arsenals organisation sedan 2011. De senaste säsongerna har ytterbacken dock haft problem att ta en startplats och varit utlånad till bland annat West Ham och Birmingham.

Jenkinsons avtal med Arsenal sträcker sig över årets säsong, men redan nu kan han vara på väg bort från ”Gunners”. Detta rapporterar Sky Sports som skriver att Championship-klubben Nottingham Forest, där svenske Alexander Milosevic spelar, just nu för samtal med Arsenal om en övergång för Jenkinson.

Publicerad 2019-08-05 kl 22:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå