POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: United nobbade Reals Pogba-bud - ville skicka James till Manchester

Real Madrid har ryckt i Paul Pogba hela sommaren, samtidigt som den spanska storklubben har försökt att sälja James Rodriguez. Nu rapporterar The Times att laget försökte slå två flugor i en smäll med ett bud till Manchester United som innehöll James och 30 miljoner euro i utbyte mot fransmannen.

Tidningen rapporterar att United nobbade budet relativt fort, då de har satt en prislapp på 165 miljoner euro på Pogba. Sannolikt kommer Real inte att kunna betala den summan, såvida de inte lyckas att sälja någon av James, Gareth Bale eller Mariano Diaz, som klubben enligt Times försöker göra sig av med.

Tidigare har United-managern Ole Gunnar Solskjær sagt att han är säker på att Pogba kommer att stanna i United den här sommaren.

Publicerad 2019-08-05 kl 07:29

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå