POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Tabloiden: United vill "sy ihop sensationellt avtal" för Eriksen

Harry Maguire presenterades igår – och i dag kommer uppgifter om fler spelare som är intressanta för Manchester United. Den här gången handlar det om Tottenham-stjärnan Christian Eriksen och uppgifterna kommer från tabloiden Daily Mail. Transferfönstret stänger på torsdag i England och enligt tidningen arbetar klubben på att ”sy ihop ett sensationellt avtal” för Eriksen. Tottenham å sin sida ser ut att vara på väg att värva Bruno Fernandes från Sporting Lissabon.

Tidningen skriver dessutom att om Eriksen är klar efter det att fönstret i England stängt på torsdag så kan han i stället vara ett intressant namn för Juventus och Atletico Madrid, vars transferfönster är öppna några veckor till. Kontraktet med Tottenham går ut 2020.

Publicerad 2019-08-06 kl 08:33

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå