POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Arsenal säljer lagkaptenen till Bordeaux - kan bli klar under dagen

Laurent Koscielny hamnade i luven med Arsenal tidigare under försäsongen när han vägrade följa med klubben på lagets ena turné. Efter det har det ryktats att lagkaptenen varit på väg bort från klubben och nu verkar en övergång närma sig.

För enligt L’Equipe är Arsenal överens med Bordeaux om en övergångssumma. Spelaren, som redan är i staden, ska enligt uppgifter genomgå läkarundersökningen på tisdagen och kan bli en Bordeauxspelare så tidigt som under dagen.

Senare rapporterade journalisten David Ornstein att prislappen kan nå upp i fem miljoner euro och läkarundersökningen pågår under tisdagsmorgonen. Det ska även återstå några kontraktsdetaljer innan affären är i hamn.

Koscielny kom till Arsenal 2010 och har gjort mer än 350 matcher för klubben.

Publicerad 2019-08-06 kl 07:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå