Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: IFK Göteborg med bud på Aiesh - leder jakten på ÖFK-stjärnan

Sillybloggen

Hosam Aiesh spelar just nu i Östersunds FK där han är en av lagets största stjärnor. Men yttern har varit tydlig med att han vill lämna ÖFK.

– Det är samma läge. Det har till och med funnits bud som Östersund tackat nej till. Det har kommit in, och det finns fortfarande väldigt stort intresse. Det har varit mycket man har haft i huvudet, om jag ska gå eller inte ska gå. Östersund har fått ett bra bud också, med bra pengar, så det ser ganska ljust ut. Fortsätter jag att spela som jag spelat så tror jag verkligen att jag kan få en bra flytt och hjälpa Östersund ekonomiskt. Man vill alltid hjälpa en klubb som ligger en varmt om hjärtat. Mitt mål är att bli såld för bra pengar så att Östersund får dem och jag får en bra flytt, sa Aiesh till Fotbollskanalen i juli.

Annons

Under tisdagen kommer nu uppgifter från GT om att IFK Göteborg lagt ett bud på Aiesh.

Tidningen skriver att Blåvitt leder jakten på ÖFK-stjärnan, som också jagas av andra allsvenska och utländska klubbar. Blåvitt ska dock vilja göra klart affären snart, då man har en tunnare trupp jämfört med i våras då bland annat Junes Barny har lämnat och Patrik Karlsson Lagemyr går långtidsskadad.

När Fotbollskanalen når Aiesh själv är han smickrad av intresset – och samtidigt överraskad.

– Det kommer som en chock att det har kommit ut i media, säger han.

– Det är smickrande att en så fin klubb är intresserad.

IFK Göteborgs sportchef Kennet Andersson vill inte bekräfta uppgifterna om Aiesh.

– Nej, vi kommenterar inga rykten om sådant. Samma linje som vi brukar ha, säger han.

Enligt Göteborgs-Posten är Aiesh inte den enda spelare som Blåvitt jagar då tidningen skriver att man förbereder ett bud på Örgrytes mittfältare Alexander Bernhardsson, 20.

Annons
Publicerad 2019-08-06 20:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto