Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Tottenham redo att släppa Eriksen för rätt pris till United innan deadline

Tottenhams Christian Eriksen har bara ett år kvar på kontraktet och kan nu vara på väg att lämna. Enligt The Telegraph är Manchester United ute efter dansken och hoppas lösa en affär innan deadline för övergångar på torsdag.

Tidningen skriver att Tottenham kan vara redo att släppa mittfältaren, då ordföranden Daniel Levy ogärna låter Eriksen lämna gratis. Samtidigt ska Levy helst se en affär där Eriksen går till en klubb utanför England.

Tottenham har tidigare uppgetts vilja ha över 1,5 miljarder kronor för Eriksen, men med bara dagar kvar av transferfönstret hoppas United kunna förhandla ner den prislappen. Tottenham å sin sida ska försöka ersätta dansken med antingen Portos Bruno Fernandes eller Real Betis Giovani Lo Celso.

ANNONS
Publicerad 2019-08-06 kl 14:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto