POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Tottenham redo att släppa Eriksen för rätt pris till United innan deadline

Tottenhams Christian Eriksen har bara ett år kvar på kontraktet och kan nu vara på väg att lämna. Enligt The Telegraph är Manchester United ute efter dansken och hoppas lösa en affär innan deadline för övergångar på torsdag.

Tidningen skriver att Tottenham kan vara redo att släppa mittfältaren, då ordföranden Daniel Levy ogärna låter Eriksen lämna gratis. Samtidigt ska Levy helst se en affär där Eriksen går till en klubb utanför England.

Tottenham har tidigare uppgetts vilja ha över 1,5 miljarder kronor för Eriksen, men med bara dagar kvar av transferfönstret hoppas United kunna förhandla ner den prislappen. Tottenham å sin sida ska försöka ersätta dansken med antingen Portos Bruno Fernandes eller Real Betis Giovani Lo Celso.

Publicerad 2019-08-06 kl 14:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå