POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Krafth uppges läkarundersökas - skriver fyraårsavtal med PL-klubb

Landslagsbacken Emil Krafth, som under förra säsongen var utlånad från Bologna till Amiens och i somras flyttade till Frankrike permanent, har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Newcastle och Premier League. Franska tidningen Le Courrier picard uppgav senast i söndags att Krafth kommer att skriva på för den engelska klubben – och nu kommer Expressen med liknande uppgifter.

Expressen uppger att Krafth, 25, under onsdagen beger sig till England för att läkarundersökas och därefter skriva på ett kontrakt över fyra år. Han lär därmed nu få Steve Bruce som ny huvudtränare. Bruce tog tidigare i sommar över den engelska klubben efter förre Liverpool-tränaren Rafael Benitez.

Krafth gjorde förra säsongen 35 matcher i den franska högstaligan. Newcastle slutade i fjol på 13:e-plats i ligatabellen och inleder nästa helg ligaspelet mot Arsenal.

Publicerad 2019-08-07 kl 08:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå