POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Premier League-konkurrent uppges rycka i Chelsea-mittfältare

Danny Drinkwater, 29, var under våren 2016 med och förde Leicester City till en osannolik Premier League-titel och lämnade sommaren 2017 klubben för spel i Chelsea. Men i Londonklubben har det sedan dess blivit knapp speltid och under förra säsongen blev han endast noterad för en match i alla turneringar.

Nu verkar det stå klart att Drinkwater inte heller ingår i Frank Lampards planer och att han i sommar kan lämna klubben. Enligt engelska tidningen Daily Mail är Premier League-konkurrenten Burnley nu intresserat av att låna in spelaren.

Drinkwater är fostrad i Manchester Uniteds akademi och tillhörde klubben med olika utlåningar fram till att han vintern 2012 lämnade för Leicester.

Publicerad 2019-08-07 kl 09:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå