Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rooney lämnar - nu uppges DC United föra samtal med Arsenal-stjärna

Sillybloggen

Tidigare Manchester United-anfallaren Wayne Rooney kom under tisdagen överens med DC United och Derby County om att lämna MLS i januari för en roll som spelande tränare i Championship-klubben. Nu kan DC United därför i stället vara på jakt efter en ny stor stjärna och enligt ESPN finns redan ett transfermål uppe på tapeten.

ESPN rapporterar att DC United kommer att hålla samtal den här veckan med Arsenal-mittfältaren Mesut Özils representanter om en övergång.

Enligt Washington Post, som var först med att berätta om DC Uniteds intresse, kan en övergång vara aktuell i januari, då MLS-säsongen är slut och en ny försäsong inleds.

Özil, 30, lämnade inför säsongen 2013/2014 Real Madrid för Arsenal och har sedan dess tillhört Londonklubben. Förra säsongen blev det varierat med speltid för tysken under Unai Emerys ledning – fem mål och två assist på 24 matcher i Premier League. Özil har avtal med Arsenal fram till sommaren 2021.

Annons
Publicerad 2019-08-07 08:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto