POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: United drar sig ur jakten på Eriksen

Manchester United har backat gällande Christian Eriksen, det skriver BBC:s reporter Simon Stone på onsdagsmorgonen. De senaste dagarna har rapporterna om Manchester Uniteds intresse för Spurs-stjärnan intensifierats – men får man tro Stone har United nu backat ur.

”Man Utd har avbrutit förhandlingarna gällande en potentiell värvning av Christian Eriksen eftersom de tror att om han lämnar Spurs så skulle han föredra en flytt till Spanien. Utd diskuterar fortfarande med andra spelare även att det är så nära deadline men möjligheterna att få igenom några affärer är inte så troliga”, skriver Stone på Twitter.

Dan Kilpatrick på tidningen The Evening Standard skriver att Spurs krävde 80 miljoner pund för Eriksen.

Publicerad 2019-08-07 kl 12:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå