POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Utländskt intresse för TFF-talang

Trelleborgs FF talangfulle försvarare Isak Jönsson, 20, gjorde i fjol allsvensk debut med ett inhopp mot Malmö FF på Stadion och kom därefter till spel i ytterligare tolv seriematcher. Den här säsongen har han varit ordinarie i TFF:s försvarslinje, vilket nu verkar ha resulterat i intresse från utländska klubbar.

Kvällsposten uppger att norska klubben Vålerenga och MLS-klubben Colorado Rapids ska vara intresserat av att värva talangen. Vålerenga är just nu femma i den norska högstaligan, medan Rapids är jumbo i den västra divisionen i MLS.

Jönsson har kontrakt med TFF över 2022.

Publicerad 2019-08-07 kl 13:01

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå