POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

BBC: Arsenal och Chelsea överens - Luiz byter klubb för fyndpris

Chelseas brasilianske mittback David Luiz, 32, rapporterades under onsdagen vara på väg bort från Chelsea för flytt till lokalrivalen Arsenal. Enligt ansedda franska tidningen L’Equipe ska mittbacken ha vägrat träna med Chelsea under onsdagen, då han vill få igenom en flytt till just rivalen Arsenal.

Nu uppger BBC att klubbarna är överens om en övergång värd åtta miljoner pund, drygt 94 miljoner kronor. Luiz förväntas därmed nu, under den torsdagen, genomföra den obligatoriska läkarundersökningen innan övergången är i hamn. Luiz kan därmed ses som en ersättare till Laurent Koscielny som nyligen lämnade Arsenal för Bordeaux.

Luiz har tillhört Chelsea sedan 2016, då han återvände till klubben efter ett par säsonger i franska Paris Saint-Germain. Luiz spelade under Arsenals nuvarande tränare Unai Emerys ledning när han tillhörde den franska storklubben.

Luiz blev i fjol noterad för 36 framträdanden i Premier League.

Publicerad 2019-08-08 kl 09:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå