POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Crystal Palace dubbelvärvar - men storstjärna kan lämna

Crystal Palace presenterade under onsdagskvällen två nyförvärv – spanske mittfältaren Victor Camarasa, 25, från Real Betis på lån över nästa säsong och James McCarthy med en permanent flytt till klubben från Everton.

Däremot ser fortsatt en av lagets stora stjärnor ut att lämna klubben.

Anfallaren Wilfired Zaha var tidigt i år tydlig med att han vill till en större klubb och enligt engelska tidningen The Sun kräver nu anfallaren en flytt, samtidigt som Everton uppges berett att betala 80 miljoner pund, drygt 935 miljoner kronor till Londonklubben för ivorianens underskrift. Tidigare har även Arsenal och Napoli kopplats ihop med en värvning av Palace-spelaren, som har kontrakt till sommaren 2023.

Everton, som fick ett första bud på Zaha nobbat, har däremot tidigare dementerat ett nytt bud på anfallsspelaren och kommunicerat att förhandlingarna är över.

”Everton och Crystal Palace har en god relation till varandra. Ett bud gjordes i helgen som blev nekat av Palace. Både klubbarna enades om att det var slutet på det ärendet”, sa klubben i ett uttalande, i slutet av juli, enligt The Daily Telegraph.

Publicerad 2019-08-08 kl 08:55

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå