POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Potter värvar från PSG

Tidigare Östersunds FK-tränaren Graham Potter tog tidigare i sommar över Brighton & Hove Albion och har sedan dess fått gott om pengar till att förstärka truppen. I början av augusti anslöt Adam Webster från Bristol City för 20 miljoner pund enligt Sky Sports, ett nytt transferrekord för Brighton & Hove Albion – och nu värvar PL-klubben igen.

Brighton & Hove Albion meddelar att 19-årige franske försvararen Romaric Yapi ansluter till klubben från PSG för ett kontrakt över ett år, men med en option i avtalet om en förlängning med ytterligare ett år.

Yapi har PSG som moderklubb, men fick aldrig göra debut i klubbens A-lag.

Publicerad 2019-08-08 kl 13:15

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå