Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Andy Carroll aktuell för återkomst till Premier League-klubb

Sillybloggen

Förre engelske landslagsmannen Andy Carroll, 30, lämnade tidigare i sommar West Ham och är nu kontraktslös. Engelska tidningen Daily Mail uppger att anfallaren är aktuell för en återkomst till Newcastle, vilket är klubben som han är fostrad i och där han först tog sig upp till ett A-lag. Carroll fick under 2006 göra debut i klubbens A-lag och lämnade inte förrän 2011 för lite mer än 400 miljoner kronor för flytt till Liverpool.

Men under senaste säsongerna har anfallaren varit skadedrabbad och nu ska han åter vilja komma “hem” till Newcastle igen. Carroll ska vara desperat över att få komma tillbaka och parterna har inlett samtal om en gemensam framtid.

Däremot finns ingen stress i att få något klart under torsdagen, då Carroll som bekant är kontraktslös och därför inte påverkas av att det engelska transferfönstret stänger under torsdagskvällen. Dock kan övergången hänga på om han klarar läkarundersökningen, då han i april opererade sig för en fotskada. Samtidigt lär han behöva sänka sin lön.

Carroll stod förra säsongen för ett mål på 14 matcher i alla turneringar. Säsongen innan det blev det tre mål på 18 matcher i alla turneringar.

Annons
Publicerad 2019-08-08 13:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto