POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Hiljemark ratad - kan bli såld

Genoas svenske mittfältare Oscar Hiljemark, 27, fick under första halvan av förra säsongen gott om speltid, men drog sedan på sig en höftskada och missade andra halvan av säsongen. Tidigare i sommar gjorde han comeback på planen igen, men nu kan möjligen hans sejour i Serie A-klubben vara över.

Italienska tidningen Corriere dello Sport uppger att den svenske mittfältaren inte är med i lagets trupp till försäsongens tredje träningsläger i Cavriago, samtidigt som han under torsdagen förväntas ha ett möte med klubbens sportchef Stefano Capozucca. Enligt tidningen kan nu Genoa tänka sig att sälja svensken, då klubben redan har ett “överfullt” mittfält.

Italienska lokaltidningen Il Secolo XIX rapporterade även under onsdagen att det finns en oro i Genoa-lägret om Hiljemarks fysiska status, samtidigt som han har ett utgående kontrakt och laget har gott om mittfältare. Därmed ska klubben vara redo att lyssna på bud som kan tänkas komma in på svensken.

Hiljemark har tillhört Genoa sedan vintern 2017, men var under höstsäsongen 2017 utlånad till Panathinaikos med spel i Grekland. Tidigare har han representerat Palermo och PSV Eindhoven utomlands.

Publicerad 2019-08-08 kl 07:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå