Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hiljemark ratad - kan bli såld

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA IMORGON
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA IMORGON
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA IMORGON
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA IMORGON

Genoas svenske mittfältare Oscar Hiljemark, 27, fick under första halvan av förra säsongen gott om speltid, men drog sedan på sig en höftskada och missade andra halvan av säsongen. Tidigare i sommar gjorde han comeback på planen igen, men nu kan möjligen hans sejour i Serie A-klubben vara över.

Italienska tidningen Corriere dello Sport uppger att den svenske mittfältaren inte är med i lagets trupp till försäsongens tredje träningsläger i Cavriago, samtidigt som han under torsdagen förväntas ha ett möte med klubbens sportchef Stefano Capozucca. Enligt tidningen kan nu Genoa tänka sig att sälja svensken, då klubben redan har ett “överfullt” mittfält.

Italienska lokaltidningen Il Secolo XIX rapporterade även under onsdagen att det finns en oro i Genoa-lägret om Hiljemarks fysiska status, samtidigt som han har ett utgående kontrakt och laget har gott om mittfältare. Därmed ska klubben vara redo att lyssna på bud som kan tänkas komma in på svensken.

Annons

Hiljemark har tillhört Genoa sedan vintern 2017, men var under höstsäsongen 2017 utlånad till Panathinaikos med spel i Grekland. Tidigare har han representerat Palermo och PSV Eindhoven utomlands.

Publicerad 2019-08-08 07:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto