POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Real Madrid och PSG kan byta spelare - Neymar mot Bale

Paris Saint-Germains anfallsstjärna Neymar och Real Madrids walesiske ytter Gareth Bale har varit två av sommarens stora snackisar i fotbollsvärlden. Blir det flytt eller inte? Neymar har främst kopplats ihop med Barcelona, medan Bale såg ut att vara på väg till Kina utan att få igenom en övergång. Ännu är båda kvar i respektive klubb.

Nu kan det dock bli ändring på det. Globo Esporte uppger att spelarna kan gå åt motsatt håll och att ytterligare förhandlingar mellan klubbarna väntar under de närmaste dagarna. Neymar uppges föredra en flytt till Barcelona, men ska än dock vara öppen för en flytt till Real Madrid, vilket PSG skulle föredra gentemot en försäljning till Barcelona.

Publicerad 2019-08-08 kl 08:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå