Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sunderland intresserat av svensk landslagsback

Sillybloggen

Landslagsbacken Martin Olsson, som missade stora delar av förra säsongen på grund av en hälseneskada, lämnade efter förra säsongen Swansea City och är nu kontraktslös. I förra veckan rapporterade HD att Martin, precis som tvillingbrodern Marcus, som också är kontraktslös efter att hans kontrakt gick ut med Derby County, är i träning med Helsingborgs IF. Men nu kommer uppgifter om engelskt intresse för Martin Olsson.

Football Insider uppger att klassiska engelska klubben Sunderland, som numera håller till i engelska tredjedivisionen League One, är intresserat av Olsson. Detta efter att Sunderland släppt två vänsterbackar i sommar – Reece James och Bryan Oviedo. Däremot skriver sajten att en övergång inte lär bli klar under torsdagen, då engelska klubbar har möjlighet att värva kontraktslösa spelare utanför transferfönstrets dagar. Därför lär inte parterna stressa fram en överenskommelse.

Martin Olsson har tillbringat hela sin seniorkarriär på de brittiska öarna. Först tillhörde han Blackburn Rovers, sedan Norwich och därefter Swansea. Totalt är vänsterbacken noterad för 197 matcher i Premier League och 107 matcher i Championship.

Annons
Publicerad 2019-08-08 08:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto