POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Sunderland intresserat av svensk landslagsback

Landslagsbacken Martin Olsson, som missade stora delar av förra säsongen på grund av en hälseneskada, lämnade efter förra säsongen Swansea City och är nu kontraktslös. I förra veckan rapporterade HD att Martin, precis som tvillingbrodern Marcus, som också är kontraktslös efter att hans kontrakt gick ut med Derby County, är i träning med Helsingborgs IF. Men nu kommer uppgifter om engelskt intresse för Martin Olsson.

Football Insider uppger att klassiska engelska klubben Sunderland, som numera håller till i engelska tredjedivisionen League One, är intresserat av Olsson. Detta efter att Sunderland släppt två vänsterbackar i sommar – Reece James och Bryan Oviedo. Däremot skriver sajten att en övergång inte lär bli klar under torsdagen, då engelska klubbar har möjlighet att värva kontraktslösa spelare utanför transferfönstrets dagar. Därför lär inte parterna stressa fram en överenskommelse.

Martin Olsson har tillbringat hela sin seniorkarriär på de brittiska öarna. Först tillhörde han Blackburn Rovers, sedan Norwich och därefter Swansea. Totalt är vänsterbacken noterad för 197 matcher i Premier League och 107 matcher i Championship.

Publicerad 2019-08-08 kl 08:26

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå