POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Balotelli uppges nära oväntad flytt - endast detaljer återstår

Mario Balotelli, 28 har tillbringat de tre senaste säsongerna i franska Ligue 1. Efter två lyckade säsonger i Nice och knapp speltid under förra höstsäsongen, så lämnade han i vintras Nice för spel i Marseille, där det blev åtta mål på tolv ligamatcher, men inget nytt kontrakt. Därmed är han nu kontraktslös.

Nyligen kom rapporter från Italien om att anfallaren kan vara aktuell för en lite oväntad flytt till brasilianska storklubben Flamengo – och snart verkar övergången vara i hamn.

Italienska tidningen La Gazzetta dello Sport uppger att Balotelli är redo att skriva på ett kontrakt med Flamengo till sista december 2021. Endast detaljer och pappersarbete återstår för att affären ska bli helt klar. Balotelli förväntas tjäna 15 miljoner euro, drygt 161 miljoner kronor över perioden i klubben.

Balotelli kan därmed bli andra italienare på kort tid att flytta till Sydamerika, då Roma-ikonen Daniele De Rossi tidigare i sommar skrev på för argentinska storklubben Boca Juniors. Flamengo är på tredjeplats i den brasilianska högstaligan. Förra säsongen blev laget tvåa i ligan.

Publicerad 2019-08-09 kl 07:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå