Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Balotelli uppges nära oväntad flytt - endast detaljer återstår

Sillybloggen

Mario Balotelli, 28 har tillbringat de tre senaste säsongerna i franska Ligue 1. Efter två lyckade säsonger i Nice och knapp speltid under förra höstsäsongen, så lämnade han i vintras Nice för spel i Marseille, där det blev åtta mål på tolv ligamatcher, men inget nytt kontrakt. Därmed är han nu kontraktslös.

Nyligen kom rapporter från Italien om att anfallaren kan vara aktuell för en lite oväntad flytt till brasilianska storklubben Flamengo – och snart verkar övergången vara i hamn.

Italienska tidningen La Gazzetta dello Sport uppger att Balotelli är redo att skriva på ett kontrakt med Flamengo till sista december 2021. Endast detaljer och pappersarbete återstår för att affären ska bli helt klar. Balotelli förväntas tjäna 15 miljoner euro, drygt 161 miljoner kronor över perioden i klubben.

Balotelli kan därmed bli andra italienare på kort tid att flytta till Sydamerika, då Roma-ikonen Daniele De Rossi tidigare i sommar skrev på för argentinska storklubben Boca Juniors. Flamengo är på tredjeplats i den brasilianska högstaligan. Förra säsongen blev laget tvåa i ligan.

Annons
Publicerad 2019-08-09 07:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto