POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Bayern uppges gå för Inter-stjärna - ger upp Sané efter allvarliga skadan

Bayern München har under sommaren kopplats ihop med en värvning av tyske landslagsmannen Leroy Sané från Manchester City. Detta fram till i söndags. Sané spelade från start för City i Community Shield, men blev utbytt skadad och under torsdagen gav City besked om att det rör sig om en allvarlig knäskada och att spelaren kommer att genomgå en operation inom de kommande veckorna.

Nu uppges därför Bayern ge upp en värvning. Italienska Sky uppger att Bayern nu i stället för samtal med Inter om ett säsongslångt lån av kroatiske yttern Ivan Perisic. Kroaten ingår, enligt uppgifterna, inte i nye tränaren Antonio Contes planer och ska därmed vara tillgänglig på marknaden.

Perisic, 30, har kontrakt med Inter fram till sommaren 2022 och blev förra säsongen noterad för åtta mål och fyra assist på 34 matcher i Serie A.

Publicerad 2019-08-09 kl 10:22

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå