POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Dortmund säljer anfallare till rysk klubb

Borussia Dortmund köpte under sommaren 2017 loss anfallaren Maximilian Philipp, 25 från ligakonkurrenten Freiburg, men säljer nu vidare tysken. Philipp, som i fjol gjorde ett mål och en assist på 18 ligamatcher, lämnar den tyska storklubben för spel i ryska huvudstadsklubben Dynamo Moskva.

– Det var väldigt speciellt för mig att spela i Borussia Dortmund och jag vill tacka den svarta och gula familjen för deras stöd senaste två åren. I min ålder är det viktigt att få så mycket speltid som möjligt och det är därför jag söker en ny utmaning, säger spelaren i en kommentar på Dortmunds hemsida.

Dynamo Moskva är efter fyra omgångar på tiondeplats i ryska högstaligan.

Publicerad 2019-08-09 kl 12:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå