Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sunderland dementerar intresse för svensk landslagsback

Sillybloggen

Sveriges landsback Martin Olsson, vars kontrakt med Swansea City gick ut efter förra säsongen, är numera kontraktslös och har hållit igång med Helsingborgs IF, ihop med kontraktslöse tvillingbrodern Marcus Olsson. Football Insider uppgav under torsdagen att League One-klubben Sunderland är intresserat av svensken med anledning av att laget i sommar har tappat två vänsterbackar, men nu dementeras det.

Sunderland-managern Jack Ross fick, enligt engelska tidningen Sunderland Echo, en fråga om hur mycket sanning det finns i spekulationerna om att Olsson är aktuell för klubben och svarade då: “Ingen”.

Enligt tidningen söker dock Sunderland efter en ny vänsterback som ska ge Denver Hume, som har stort förtroende, konkurrens om positionen.

Martin Olsson har tillbringat hela sin seniorkarriär på de brittiska öarna. Först tillhörde han Blackburn Rovers, sedan Norwich och därefter Swansea. Totalt är vänsterbacken noterad för 197 matcher i Premier League och 107 matcher i Championship.

Annons
Publicerad 2019-08-09 07:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto