POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Portugisisk klubb har kontaktat Malmö – vill värva Strandberg

Carlos Strandberg är för tillfället på lån i Örebro SK från Malmö FF, ett avtal som sträcker sig den allsvenska säsongen ut. Men anfallaren kan komma att lämna redan i sommar om ett utländskt bud kommer som både MFF och Strandberg accepterar.

Nu rapporterar Expressen att det är på väg att hända. Tidningen rapporterar att den portugisiska klubben Sporting Braga har kontakta Malmö för att köpa spelaren. Förhandlingarna mellan klubbarna ska kunna inledas inom kort och skulle de komma överens kan anfallaren lämna allsvenskan redan under sommaren.

23-åriga Strandberg har den här säsongen gjort sju mål på 16 matcher för Örebro i allsvenskan.

Publicerad 2019-08-09 kl 22:45

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå