POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Emery bekräftar - back kan lämna: "Pratade med honom för två veckor sedan"

Arsenals tyske mittback Shkodran Mustafi, 27, stötte under förra säsongen på hård kritik från klubbens egna supportrar och har i sommar ryktats vara aktuell för en flytt från Gunners, som han kom till sommaren 2016 från Valencia.

Nu bekräftar tränaren Unai Emery att han, vid flera tillfällen, pratat med Mustafi om att det i sommar kan vara aktuellt med en flytt från Londonklubben.

– Jag pratade med honom när vi avslutade förra säsongen. Jag pratade med honom när vi inledde försäsongen och jag pratade även med honom för två veckor sedan och sa att det kanske är en möjlighet att han kan lämna, säger Emery enligt Sky Sports.

Mustafi blev förra säsongen noterad för 31 matcher i Premier League och har kontrakt med Arsenal fram till sommaren 2021.

Arsenal värvade under det engelska transferfönstrets sista dag in en ny mittback – David Luiz från Chelsea, men även tidigare i sommar William Saliba som blev utlånad igen till Saint-Étienne. Dessutom förstärkte laget backlinjen med Kieran Tierney från Celtic.

Publicerad 2019-08-10 kl 09:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå