POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Flamengo-tränaren: "Balotelli borde göra det väldigt bra i brasiliansk fotboll"

Tidigare italienske landslagsmannen Mario Balotelli, 28, uppges vara nära en spektakulär flytt till brasilianska storklubben Flamengo. Italienska tidningen La Gazzetta dello Sport uppgav under fredagen att anfallaren är redo att skriva på ett kontrakt fram till slutet av 2021 värt 161 miljoner kronor och att endast detaljer återstår innan en flytt till klubben kan presenteras för allmänheten.

Nu kommenterar även Flamengo-tränaren Jorge Jesus spekulationerna.

– Mario är en jättebra spelare. Om Balotelli kommer hit, så är han en spelare som borde kunna göra det väldigt bra i brasiliansk fotboll eftersom att han har mycket kvalitet, säger Jesus i en tv-intervju enligt Football-Italia.

Balotelli har en lång meritlista med spel i bland annat Inter, Manchester City, Milan och Liverpool, men har under senaste tre säsongerna spelat på något lägre nivå i Nice och Marseille i franska Ligue 1.

Publicerad 2019-08-10 kl 09:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå