Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Roma har hållit samtal med United - vill låna anfallare

Alexis Sanchez, 30, framtid i Manchester United kan vara osäker. Engelska tidningen The Daily Telegraph uppger nu att Roma har hållit samtal med Manchester United om det finns möjlighet att låna Sanchez över nästa säsong.

Tidigare i sommar, precis som i fredags, uttryckte däremot tränaren Ole Gunnar Solskjær förtroende för anfallaren och sa att han förväntar sig att spelaren stannar i klubben, men trots det ska Roma ha fått möjlighet att låna chilenaren.

The Daily Telegraph skriver samtidigt att det ännu är oklart om Sanchez kan tänka sig att bli utlånad till Serie A-klubben, då det troligtvis skulle innebära en sämre lön, samtidigt som United i sådana fall fortsatt skulle behöva betala en del av lönen som är på 391 000 pund, drygt 4,4 miljoner kronor i veckan, men som kan öka till 500 000 pund, drygt 5,7 miljoner kronor i veckan om olika bonusar slår in.

ANNONS

Sanchez var tidigare i sommar iväg med Chile och spelade Copa America i Brasilien, vilket gjorde att han först i förra veckan var tillbaka på Carrington igen. Sanchez, som har kontrakt till sommaren 2022, hade en tuff fjolårssäsong med skadeproblem och endast två mål och fyra assist på 27 matcher totalt.

Publicerad 2019-08-10 kl 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto