POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Gais värvar från tv-laget: "Ska erkänna att jag var skeptisk"

Gais förstärker truppen inför hösten. Klubben går ut med att Boris Lumbana har skrivit på ett kontrakt efter provspel.

Lumbana har en bakgrund i Degerfors och Örebro, men avslutade karriären 2016 och har sedan dess bland annat deltagit i Melodifestivalen under artistnamnet Boris René och spelat för tv-laget.

Så här säger Gais tränare Patrik Ingelsten om värvningen på Gais hemsida:

– Jag får erkänna att jag var lite skeptisk till att Boris skulle kunna hävda sig efter sitt uppehåll. Men han har på träning visat att han fortfarande håller måttet på elitnivå. Han kan spela på flera positioner och kommer att ge truppen ytterligare bredd. Dessutom är han en glädjespridare och ett energiknippe som tillför mycket även vid sidan av planen.

Lumbana själv är glad över kontraktet.

– Jag har själv sökt mig till Gais och bett att få en chans att visa upp mig och efter hand har det gått allt bättre. Att vi nu är överens om en fortsättning känns riktigt bra och jag tror och hoppas att jag kan tillföra både kvalitet och energi till laget, säger han till klubbens hemsida.

Publicerad 2019-08-11 kl 17:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå