Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Roma nära att låna Juventus-back

Juventus-backen Daniele Rugani, 25, har i sommar kopplats ihop med en utlåning från den regerande italienska mästaren. Tidigare i sommar pekade de flesta rapporterna på en flytt till London för spel i Arsenal, men efter att det engelska transferfönstret under torsdagskvällen slog igen, så verkar nu Roma vara närmast en affär.

Italienska tidningen Corriere dello Sport uppger att Rugani godkänt en flytt till Roma och att klubbarna nu behöver komma överens om villkoren för en affär. Enligt tidningen ska det vara mest aktuellt med ett lån över nästa säsong och med en obligatorisk köpoption på 25 miljoner euro, drygt 270 miljoner kronor.

ANNONS

Rugani lämnade vintern 2015 Empoli för permanent flytt till Juventus. Samma vår blev han utlånad till Empoli igen, men har sedan dess tillhört Turinklubben. Under förra säsongen gjorde backen 15 matcher i Serie A och 20 matcher totalt.

Publicerad 2019-08-11 kl 11:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto