POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5d

Lokaltidning: Milosevic fjärdevalet i Nottinghams backlinje - kan lämna

Alexander Milosevic lämnade i vintras AIK för Nottingham Forest i The Championship. Förra säsongen gjorde mittbacken tolv framträdanden för klubben i ligan, men i de två första matcherna under den nya säsongen har svensken inte ens suttit med på bänken.

Nu skriver lokaltidningen Nottingham Post att Milosevic är fjärdevalet som mittback i Forest, och att han riskerar att sjunka ytterligare i hierarkin när Chema Rodriguez och Yohan Benalouane är redo för spel igen.

Nottingham Post nämner Milosevic som en av de spelare som fortfarande kan komma att lämna Nottingham i sommar, men håller honom som en av de “mindre troliga”. Tidningen skriver att Milosevic är populär bland supportrarna, och ställer sig frågan om Forest skulle kunna tänka sig att släppa honom om ett bra bud skulle komma in.

Milosevics kontrakt med Forest sträcker sig till nästa sommar.

Publicerad 2019-08-12 kl 11:51

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå