Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Lokaltidning: Milosevic fjärdevalet i Nottinghams backlinje - kan lämna

Alexander Milosevic lämnade i vintras AIK för Nottingham Forest i The Championship. Förra säsongen gjorde mittbacken tolv framträdanden för klubben i ligan, men i de två första matcherna under den nya säsongen har svensken inte ens suttit med på bänken.

Nu skriver lokaltidningen Nottingham Post att Milosevic är fjärdevalet som mittback i Forest, och att han riskerar att sjunka ytterligare i hierarkin när Chema Rodriguez och Yohan Benalouane är redo för spel igen.

Nottingham Post nämner Milosevic som en av de spelare som fortfarande kan komma att lämna Nottingham i sommar, men håller honom som en av de “mindre troliga”. Tidningen skriver att Milosevic är populär bland supportrarna, och ställer sig frågan om Forest skulle kunna tänka sig att släppa honom om ett bra bud skulle komma in.

ANNONS

Milosevics kontrakt med Forest sträcker sig till nästa sommar.

Publicerad 2019-08-12 kl 11:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto