POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Perisic närmar sig Bayern - uppges vara redo till ligapremiären

Ivan Perisic ser ut att komma allt närmare Bayern München. Enligt Bild blir affären med Inter klar under de kommande dagarna, och enligt Kicker är kroaten aktuell för spel redan till fredagens ligapremiär mot Hertha Berlin. Värvningen av Perisic uppges bli ett lån värt fem miljoner euro, drygt 50 miljoner kronor, med köpoption på 20 miljoner euro, drygt 200 miljoner kronor.

Båda tidningarna uppger dock att Perisic endast är en temporär lösning för Bayern. Manchester Citys Leroy Sané är fortfarande i tankarna, liksom Timo Werner (RB Leipzig) och Steven Bergwijn (PSV Eindhoven). Kicker nämner också Real Madrids Gareth Bale som ett möjligt lån.

Perisic har tidigare spelat i Bundesliga för Wolfsburg och Borussia Dortmund.

Publicerad 2019-08-12 kl 11:42

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå