POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: PL-flytten blev aldrig av - nu visar Milan intresse för portugis

Bruno Fernandes kopplades tätt samman med både Manchester United och Tottenham under Englands-fönstrets sista dagar. Men någon övergång blev det aldrig, då ingen av klubbarna uppges ha varit villig att betala övergångssumman som ska ligga på 70 miljoner euro (runt 750 miljoner kronor).

Nu rapporterar tidningen Tuttosport, enligt sajten Football-Italia, att Milan i stället blickar mot Fernandes. Tidningen skriver att man kontaktat spelarens agent och att klubben överväger att involvera André Silva som en del i affären – men att Fernandes trots det kan komma att kosta så mycket som 40 miljoner euro emellan.

Den offensive mittfältaren gjorde i fjol 32 mål och 18 assist på 53 tävlingsmatcher för sitt Sporting.

Publicerad 2019-08-12 kl 10:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå