POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5d

Pogba uppges desperat - Raiola planerar möte med Manchester United

Manchester United-mittfältaren Paul Pogba har i sommar rapporterats vara aktuell för en flytt från England till Real Madrid och Spanien. Trots det spelade fransmannen i söndags från start mot Chelsea och var starkt bidragande till 4-0-segern i Premier League-premiären på Old Trafford.

Premier Leagues transferfönster är numera stängt, men i Spanien är det fortsatt öppet. Nu uppger spanska tidningen Marca att Pogba fortsatt är desperat över att lämna Manchester United för “Marängerna”, men att han är medveten om att det lär bli svårt att få igenom en övergång i sommar. Han vill få igenom övergången, men ska se det som ett mirakel om att får bära Reals vita matchställ den här säsongen.

Marca skriver att Pogba inte har några planer på att tvinga sig bort från United, men att hans agent Mino Raiola planerar ett möte med Manchester United under de kommande dagarna för att klargöra att Pogba vill till den spanska storklubben.

Publicerad 2019-08-15 kl 16:03

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå