POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: AIK lånar ut försvarstalang till division 1-klubb

Inför säsongen skrev AIK kontrakt med 18-åriga Adam Ben Lamin. Men försvararen har ännu inte fått någon speltid i A-laget under säsongen och han lånas nu ut till Göteborgsklubben Utsiktens BK i division 1.

– Adam har en stor potential och goda möjligheter att bli en betydande AIK-spelare. Han är i en fas i sin utveckling där speltid är en av nyckelfaktorerna för att utvecklas. Vi är glada över att vi har hittat ett samarbete som vi tror kommer hjälpa Utsiktens BK under hösten och på lång sikt både Adam och AIK, säger AIK:s sportchef Björn Wesström

Utsikten ligger trea i division 1 Södra och har sex poäng upp till serieledande Ljungskile.

Publicerad 2019-08-16 kl 11:23

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå