POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Tuchel om Neymar: "Kommer inte att lämna utan att vi värvar"

Paris Saint-Germains brasilianske stjärna Neymar har i sommar varit i stort fokus. Kommer han att stanna i PSG eller blir det flytt till Barcelona eller Real Madrid? Än så länge är brassen kvar i Frankrike, men i ligapremiären mot Nimes blev det däremot inte spel och likaså inte i söndagens förlust mot Rennes i Ligue 1.

PSG-tränaren Thomas Tuchel meddelade också under söndagen att en affär ännu inte är klar och att PSG, vid en försäljning, måste få in en ersättare till anfallaren.

– Han kommer inte att lämna utan att vi värvar, det är uteslutet, sa tränaren efter mötet med Rennes enligt franska tidningen L’Equipe.

Franska tidningen Le Parisien har samtidigt uppgifter om att både PSG och Neymar är övertygade om att de kommer att skiljas åt, men att frågan är när det sker. Enligt tidningen kan det senast ske innan transferfönstret i januari stänger, vilket innebär att stjärnan får spela första halvan av säsongen med PSG. Barcelona ska dock, enligt tidningen, lägga ett nytt bud på brassen den här veckan.

Publicerad 2019-08-19 kl 08:10

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå