POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Monaco ger sig in i jakten på Icardi

Mauro Icardis, 26, framtid uppges vara osäker i Inter. Anfallaren spelade inte under en stor del av förra vårsäsongen efter en konflikt med klubbens ledning och har i sommar rapporterats vara aktuell för en övergång till både Napoli och Juventus.

Nu uppger italienska Rai Sport att Icardi fortsatt avvisar intresse från Napoli, samtidigt som Juventus inte lär gå för en värvning av anfallaren. I stället ger sig Monaco in i kampen om Icardis underskrift och förväntas matcha Napolis bud på mellan 60 och 65 miljoner euro, mellan drygt 643 miljoner kronor och 690 miljoner kronor, men med en högre lön än i Napolis erbjudande till anfallaren som ger tolv miljoner euro, drygt 128 miljoner kronor per säsong över fem år. Samtidigt uppges även Inter föredra en försäljning utomlands, även om det är oklart om Icardi vill till Monaco.

Icardi kom under sommaren 2013 till Inter från Sampdoria. Förra säsongen stod argentinaren för 17 mål på 37 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-08-19 kl 09:36

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå