Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Monaco ger sig in i jakten på Icardi

Sillybloggen

Mauro Icardis, 26, framtid uppges vara osäker i Inter. Anfallaren spelade inte under en stor del av förra vårsäsongen efter en konflikt med klubbens ledning och har i sommar rapporterats vara aktuell för en övergång till både Napoli och Juventus.

Nu uppger italienska Rai Sport att Icardi fortsatt avvisar intresse från Napoli, samtidigt som Juventus inte lär gå för en värvning av anfallaren. I stället ger sig Monaco in i kampen om Icardis underskrift och förväntas matcha Napolis bud på mellan 60 och 65 miljoner euro, mellan drygt 643 miljoner kronor och 690 miljoner kronor, men med en högre lön än i Napolis erbjudande till anfallaren som ger tolv miljoner euro, drygt 128 miljoner kronor per säsong över fem år. Samtidigt uppges även Inter föredra en försäljning utomlands, även om det är oklart om Icardi vill till Monaco.

Icardi kom under sommaren 2013 till Inter från Sampdoria. Förra säsongen stod argentinaren för 17 mål på 37 matcher i alla turneringar.

Annons
Publicerad 2019-08-19 09:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto