POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Rosenborg bekräftar: Har tittat på allsvensk forward

Dino Islamovic ryktas vara på väg bort från Östersunds FK. I sommar har han bland annat kopplats ihop med Rosenborg. Östersunds-Posten har uppgett att den norska storklubben scoutat forwarden på plats i Sverige.

Nu bekräftar Rosenborg just det – att man tittat på Islamovic. Adresseavisen skriver att lagets huvudtränare Eirik Horneland berättar att man scoutade Partizan Belgrad-forwarden Ognjen Ožegović i helgen. Men även att klubben tittat på 25-årige Islamovic.

– Ja, säger Horneland kort till Adresseavisen.

Publicerad 2019-08-20 kl 13:08

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå