Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: PSG nobbar Barcelonas lånebud på Neymar - av principskäl

Under gårdagen kom uppgifter från katalanska Sport att Barcelona lagt ett bud på Neymar i ett försök att värva tillbaka brassen. Enligt tidningen ville Barca först låna Neymar i en säsong innan de skulle betala motsvarande 1,9 miljarder kronor sommaren efter för att lösa honom permanent.

Men det budet ska nu ha nobbats, rapporterar La Parisien. Den franska tidningen menar att PSG inte är intresserade av en lånelösning, då klubben dels ser det som en principsak att inte släppa honom på lån men även ska klubben behöva pengar att handla nya spelare för.

ANNONS

Sport menade igår att Barcelona inte har möjlighet att betala prislappen redan den här sommaren eftersom klubben redan betalat stora summor för Frenkie de Jong, Antoine Griezmann, Neto och Junior Firpo.

Publicerad 2019-08-21 kl 07:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto