POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

PL-målvakten genomför läkarundersökning - kan ansluta till Celtic under dagen

Celtic förbereder sig för första mötet i play off-rundan mot AIK. Klubben saknar då förstemålvakten Scott Bain, som är skadad i tummen, men kan nu ta in en rejäl förstärkning.

The Sun skriver att Fraser Forster kommer att genomföra en läkarundersökning under dagen för att genomföra en övergång tillbaka till den skotska klubben. Fraser har de senaste fem åren spelat i Southampton, men har fått svårt att få speltid sista tiden och har därför fått tränare Ralph Hasselhüttls godkännande att lämna.

Målvakten var framgångsrik under sin förra sejour i Celtic och vann ligan tre gånger och blev även uttagen till det engelska landslaget. Värt att notera är att han inte kommer att kunna delta i något av EL-mötena med AIK, då han inte har blivit registrerad i tid för att kunna delta i någon av matcherna.

Publicerad 2019-08-22 kl 09:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå