POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Presidenten bekräftar: Lozano klar för Napoli

Hirving Lozano har en längre tid vara på väg till Napoli. Nu är övergången också bekräftad, där Napolis president Aurelio De Laurentiis går ut med nyheten att mexikanen genomfört sin övergång till Neapel. Kort därefter meddelade även klubben att övergången är klar.

24-åringen har de senaste två säsongerna tillhört PSV Eindhoven, där han noterats för 40 mål på 79 matcher. Han var också en viktig del av det mexikanska landslag som tog sig vidare från gruppspelet i förra sommarens VM, då han gjorde det enda målet i segern mot Tyskland.

Yttern har enligt uppgifter skrivit på ett femårskontrakt med Napoli, i en affär som rapporterats ligga på 42 miljoner euro, cirka 420 miljoner kronor.

Publicerad 2019-08-23 kl 11:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå