POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Danska klubbar tampas om Johan Larssons underskrift

Tidigare Elfsborg-backen Johan Larsson, 29, lämnade i vintras Bröndby för spel i franska klubben Guingamp men fick under vårsäsongen endast göra fyra framträdanden när laget åkte ur den franska högstaligan, Ligue 1. Svensken lämnade laget efter säsongens slut och söker ännu efter en ny klubbadress. Larsson har sedan dess kopplats ihop med en flytt tillbaka till Danmark – och nu kommer nya uppgifter om det.

Det är danska Politiken som rapporterar att Bröndby och Århus tampas om backens underskrift och att mycket tyder på att det blir spel i Superligan framöver för svensken. Enligt tidningen kommer det i helgen bli klart vilken flytt det blir för svensken, som nyligen syntes till i Århus.

Larsson tillhörde mellan vintern 2015 och vintern 2019 Bröndby.

Publicerad 2019-08-23 kl 18:03

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå