POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

IFK Göteborg kan sälja lagkaptenen – uppges vara nära att tacka ja till miljonbud

IFK Göteborg har vänt fjolårets tunga år till att i år överträffa förväntningarna och ligger inom slagläge för Europaplatserna med tio omgångar kvar. Men nu kan laget bli av med sin lagkapten, Sebastian Ohlsson.

Enligt Aftonbladet har laget fått ett bud på cirka tre miljoner kronor från 2. Bundesliga-klubben S.t Pauli på 26-åringen. Enligt tidningen är det sannolikt att Blåvitt tackar ja till budet på Ohlsson, vars kontrakt går ut efter säsongen.

– Det finns inte så mycket att kommentera. Det har varit mycket rykten, även när jag varit skadad. Nu har jag mest jobbat för att komma tillbaka i form. Det är naturligt att det blir rykten när vi gör det bra och när man har utgående kontrakt, säger Ohlsson till tidningen.

I den tyska klubben finns sedan tidigare Viktor Gyökeres, som befinner sig i klubben på lån från engelska Brighton.

Publicerad 2019-08-25 kl 09:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå